INTERIM MANAGER

Vi sikrer jer mod tab af værdifuld viden ved langtidssygdom, barsel, orlov eller opsigelser

Interim Manager

– vi er en del af jeres team

Hurtig, fleksibel og kompetent hjælp

Med Interim Management får ledelse og virksomhed hurtig og fleksibel hjælp. Vi har erfaring inden for mange brancher og brancheområder. Vores team sikrer jer mod tab af værdifuld viden ved langtidssygdom, barsel, orlov eller opsigelser, så I kan fortsætte uden problemer.

Vi stiller en kompetent og erfaren afløser til rådighed, hvis der pludselig opstår uforudsete situationer på personalefronten. Det kan være, at din regnskabschef bliver ramt af sygdom eller siger op.

Interim Management sikrer jer desuden hjælp i spidsbelastningsperioder og assistance ved projektforløb. Vi hjælper med at styre jeres projekter i mål til tiden, og vi medvirker til at gøre virksomheden fleksibel og i stand til hurtig omstilling.

SÅDAN GØR VI

– fra udfordring til løsning og resultat

Kundecase Interim Manager

OBS:
Vi behandler alle vores kunder med fuld diskretion. Derfor sætter vi ikke navn på vores cases.

Interim Manager

Få en ekstra ressource i huset

Interim Manager

Der kan være mange grunde til, at en virksomhed får brug for midlertidig assistance: I oplever vækst og har behov for ekstra ressourcer, men ønsker ikke at investere i en fast medarbejder. Eller der kan opstå situationer med længerevarende sygdom, barsel eller udskiftninger i medarbejderstaben, hvor hurtig, midlertidig aflastning eller erstatning kan komme på tale

Når virksomhedens økonomiafdeling er presset, eller I oplever, at opgaver bliver forsømt på grund af manglende hænder, er det fristende at forhaste jagten efter forstærkning. Men med interim assistance gennem os, får I både akut hjælp til den daglige drift og den fornødne tid til at finde den helt rette kandidat eller det optimale set-up.

Ekstern økonomichef

I kan med fordel få en ekstern økonomichef til at varetage jeres overordnede økonomifunktion over en periode. I får en yderst kompetent ressource, som har erfaring fra andre virksomheder på størrelse med jeres eller i samme branche som jeres.

I får en dygtig rådgiver med dyb indsigt, som kan rådgive jer om bedst practice og sparre med ledelsen. Derudover er en ekstern økonomichef i stand til at sætte retningen for økonomiafdelingen og tage ansvar for alle opgaver – lige fra budgetter og forecast til rapportering og årsregnskab.

Controller til økonomifunktion

I kan med fordel få jeres helt egen controller til at assistere i økonomifunktionen. I får en kompetent ressource, som har erfaring fra andre brancher og virksomheder på størrelse med jeres og som har indsigt i økonomistyring, optimering og effektivisering.

Controlleren kan udarbejde månedsregnskab, rapporter og klargøre til revisor. Vores controllere er desuden stærke i at digitalisere og etablere velfungerende processer i økonomifunktionen.

Tager hånd om akutte udfordringer

Med Interim Management får du tilknyttet en manager, når der opstår akutte udfordringer i virksomheden. Vi kan både hjælpe, når din virksomhed har behov for kortere- eller længerevarende stillingsbesættelser.

Interim Management sparer jeres virksomhed for både tid og besvær, fordi I hurtigt og nemt får suppleret og udfyldt de tomme pladser. Vi tilbyder blandt andet hjælp med opgaver som:
• Deltagelse i virksomhedens ledelse
• Overblik over bogholderiet
• Perioderapportering
• Afstemninger ifm. årsafslutninger til fx revisor
• Ledelsesrapporter
• Likviditetsstyring
• Budget og forecast-proces
• Projektledelse

Hjælp til regnskabsafdelingen

Interim Management er en hjælp og service, når jeres virksomhed har behov for en kortere- eller længerevarende stillingsbesættelse. Det kan blive relevant, hvis din regnskabsafdeling:
• Bliver ramt af sygdom
• Modtager en opsigelse fra en medarbejder med en vigtig funktion
• Er I en spidsbelastningsperiode
• Skal løse et større projekt

Det kan I forvente med en Interim ressource

I får en Interim ressource, der med kort varsel træder til på virksomhedens adresse I får en ressource, der har erfaring med alle de gængse økonomisystemer, f.eks. SAP, e-conomic, Navision, Uniconta, Visma Business, Microsoft Dynamics etc. I får en fleksibel aftale og betaler kun for de faktiske timer, hvor vi er hos jer.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt os i dag - vi er altid klar til at hjælpe

Tlfnr.: +45 70 70 12 03