BOGHOLDER

Få de bedst mulige betingelser for vækst i jeres virksomhed med et stærkt og fleksibelt bogholder-team

BOGHOLDER

– vi er en del af jeres team

Viden og erfaring tilpasset jeres virksomhed

Med os får I en full-service løsning, der er fleksibel og økonomisk konkurrencedygtig. Vi tilfører et stærkt team, som de færreste virksomheder selv vil kunne stille med – målt på viden og erfaring. Vi skræddersyr løsningen, så den er tilpasset jeres virksomhed. Sammen skaber vi de bedst mulige betingelser for jeres virksomheds fortsatte vækst.

Vi sørger for, at du aldrig er bagud med din bogføring, og at du overholder alle de gældende bogføringslove — herunder momsindberetning. Vi overtager dit bogholderi, og du kan altid regne med vores ekspertise som bogholder.

Vi udarbejder pakken til dig og finder ud af, hvem der laver fakturaer til dine kunder, hvem der sørger for betaling af dine leverandører med mere. Du får dermed mere tid til at fokusere på værdiskabende aktiviteter for din virksomhed og dine egne kunder, imens vi varetager din bogføring.

SÅDAN GØR VI

– fra udfordring til løsning og resultat

Kundecase Bogholder

OBS:
Vi behandler alle vores kunder med fuld diskretion. Derfor sætter vi ikke navn på vores cases.

Bogholder

Bogføring

Dit regnskabs nuværende situation
Du får indsigt i dit regnskab og din økonomiske situation, så du altid kan handle på baggrund af et løbende og ajourført regnskab. Det er ligeledes et krav, at alle erhvervsdrivende virksomheder skal bogføre og overholde loven. Dette kan vi klare for dig.

Styr på tallene
Vi sørger for, at du har du styr på internt- og eksternt regnskab, herunder
• Dine indtægter og udgifter
• Dine bilag
• Din virksomheds værdi (aktiver)
• Din virksomheds gæld (passiver)

Grundlag for indberetning

Bogføring og bogholderi danner også grundlag for indberetning af moms og udarbejdelse af årsregnskabet. Ved at lade en bogholder udarbejde et eksternt eller internt regnskab sikrer du, at din virksomhed lever op til kravene om løn og momsindberetning. 

System tilpasset jeres behov

Bogføring foretages i dag i et program, der ganske passende kaldes et bogføringsprogram. Vi arbejder i mange forskellige programmer lige fra mindre enkle systemer til store internationale systemer. Det er vigtigt at anvende et system, som er tilpasset din virksomheds behov, og vi kan rådgive jer, hvis I ønsker det.

Lovpligtig bogføring

Ifølge loven er bogføring lovpligtigt for alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark. Derudover giver bogføring grundlag for, at du kan træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed. Et godt beslutningsgrundlag er et ajourført bogholderi, så du ikke tager beslutninger på et forkert grundlag, og altid har styr på regnskab og løn inden for din virksomhed.

Outsourcing

Ved en økonomioutsourcing køber du vores kernekompetence: økonomisystemer og brugen af dem. Det er det, vi gør bedst! Vi har de systemer, som sikrer jer en struktureret og smidig økonomifunktion, og vi har hænderne og hovederne, som behersker systemerne til fulde. Når I vælger vores regnskabsassistance, sparer I vigtige ressourcer, som kan anvendes til at styrke jeres kerneydelse til gavn for forretningen.

Løn administration

Hold styr på alle regler

I en travl hverdag med drift, produktion, salgsarbejde, bogføring og meget andet, kan det være svært og tidskrævende at sætte sig ind i alle regler om løn, feriepenge osv. Vi kender alle reglerne og er klar til at rådgive jer om dem, så I kan handle ud fra dem.

Administration

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at administrere lønnen, herunder alle de administrative byrder, så I undgår risikoen for forkert udbetaling af løn. Det kan være fejl, er kostbare både for virksomheden og medarbejderne. Ved at give os ansvaret for virksomhedens lønadministration kan I bruge den overskydende tid på andre værdiskabende aktiviteter. 

Ferielovgivning

Når vi laver lønnen, slipper I for at bekymre jer om løn og for at sætte jer ind i eksempelvis ferieloven, SH, fritvalgsopsparing m.m.. Samtidig er jeres medarbejdere sikre på at få den rigtige løn udbetalt. Vores lønspecialister er erfarne brugere af flere lønsystemer, herunder også digital lønadministration. Vi er specialister på lønområdet, og vi forholder os altid til den gældende lovgivning og til de nyeste lønforhold.

Lønsystemer

Vores lønkonsulenter er erfarne brugere af flere lønsystemer, herunder også digital lønadministration. De er specialister på lønområdet og forholder sig altid til den gældende lovgivning og til de nyeste lønforhold.

Kvalitetskontrol og rådgivning

Hvis I outsourcer hele eller dele af lønadministrationen til os, sørger vi for løbende kvalitetskontrollerede oplysninger og en værdifuld faglig feedback og rådgivning i forhold til løn og lønadministration. 

Refusion for sygdom og barsel

Vi hjælper også gerne med andre opgaver i relation til løn og lønadministrationen. Det kan eksempelvis være ansøgning om refusion ved sygdom eller barsel. 

Lønsystemer og digital administration

Vi anvender mange forskellige lønsystemer, de mest kendte er Dataløn og Danløn, men vi arbejder også med mindre specialiserede systemer. Via vores kundelogin kan I uploade lønoplysninger. Det gør administrationen både hurtigere og nemmere i en travl dagligdag. Med digital lønadministration sparer I tid og undgår mails, lange Excel-ark, bøvl og besvær, og I har altid informationer om løn lige ved hånden.

Outsourcing af lønadministration

Når I vælger outsourcing af lønadministration i jeres virksomhed, får I en fast ressource hos os til at udføre de administrative lønopgaver og den generelle lønadministration. I bevarer den fulde kontrol, da vi ikke udbetaler løn, før lønsedlerne er godkendte. Outsourcer I administration af løn til os, betaler I kun for de effektive arbejdstimer, vi bruger på at administrere virksomhedens løn. Ikke for pauser, ferier, fravær eller spildtid. I kan desuden vælge support eller fast outsourcing. Omfanget af de opgaver, vi skal håndtere, aftales altid fleksibelt og efter behov. Vi svarer også gerne på de ansattes tekniske spørgsmål angående løn. Fordelen ved outsourcing af lønadministration er, at I får mere tid flere ressourcer, så I kan fokusere på andet end løn – nemlig kerneforretning og de indtægtsgivende aktiviteter. Samtidig garanterer vi, at specialister inden for løn og lønadministration varetager jeres lønforhold i overensstemmelse med reglerne og til tiden.

 

Generel administration

Generel administration Herunder telefonpasning, overblik over ressourcer og ferieplaner, bestilling af kontorartikler. Vi sørger for at alt omkring dig fungerer så du kan koncentrere dig om din faglighed.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt os i dag - vi er altid klar til at hjælpe

Tlfnr.: +45 70 70 12 03